Pozor na přehřátí hlaviček..

Moji milí zlatí!!

Jsem tu zas a znova...(vím že jste nadšení, slyším to nadšení až sem)!

Jelikož začínají obrovská vedra, začínají i obrovské problémy..
Od potíží s dýcháním až po úpaly atd.. Dávejte si na to pozor! Mě přemohl úpal včera a musím říct, že teď zase delší dobu nic takovýho vidět nechci!!! -_-

A jelikož mi to sluníčko začíná silně lést na mozek (a to je teprve 4. července), tak jsem si jako retard začala často kupovat knížky! (sama to nechápu, protože jsem anti-reader!!!)

Jenom za tento měsíc jsem si jich stihla už koupit 6!! Chápete to?! 6 knížek..JÁ!! Nemožný :o :D

A o které jde?

Tak v první řadě je to FanGirl, kterou jsem chtěla už delší dobu. Je to na styl Girl Online nebo Nemožná holka. Je to o dvojčatech, která jdou na vejšku, ale jedno z dvojčat se už nechce vázat na to druhé (Wren a Cath). Cath je z toho vedle, protože bez Wren nedokáže vydržet dlouho. Cath taky píše povídky o Simonu Snowovi, ale dělá jí problém skloubit psaní se školou. V knížce je spousta zvratů a happyendů. Knížka mě zaujala už svým názvem a musím říct, že i uvnitř byla tak super! 



Dalšími knížkami jsou  

  • Hranice Nevinnosti - Abbi Glinesová
  • Puberťačka - Anja Maier
  • Tak padne náš svět - Megan Creweolá
  • Tweety s city - Elizabeth Rudnicková
Ani jednu z nich jsem nečetla, ale všechny mě zaujaly.. Takže nemůžu říct, že nebudou super!
A poslední knížkou, kterou jsem si koupila za svoje těžce vydělaný peníze, je knížka od stejné autorky co napsala FanGirl. O této knížce vím jenom to že je to o nevlastních sourozencích a něco by se mezi nimi mělo stát. Tak se nechám překvapit!! 


P.S. Kdo si myslí, že jsem milionář, protože mám tolik knížek, tak ten se plete :) Dohromady všechny 4 knížky stály kolem 400,- ( které jsem si vydělala mimochodem na praxi). Ty další dvě byly dražší, ale to bylo jenom proto, že byly koupený v Knihy Dobrovský, kde fakt nebyly slevy ;) 

Jak trávíte své dny prázdnin Vy? 
U moře nebo na koupališti? 
Doma jako já a nebo venku s přáteli? 
Všechno mi napište do komentářů ;) 

Komentáře

Oblíbené příspěvky